sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Välipaloja!

(OT: On tainnut olla vähän rankempi syksy kuin kuvittelin. Kuvittelin siis että kaikesta on mahdollista päästä yli, eihän minun lapselleni mitään sattunut. Tähän ei ole kirkasvalolamppu auttanut - voimat ovat totaalisen vähissä. Hävettää tunnustaa kuinka paljon videoita lapset ovat tänä syksynä katsoneet, ja kuinka paljon olen uppoutunut omiin ajatuksiin. Ystävien (ja miehen!) huomiointi on myös pahasti pakkasen puolella. Anteeksi. Vahva luottamus on kuitenkin, että asioilla on tapana järjestyä ja ehkä tästäkin on suunta vain ylöspäin. Jaksamista kaikille muillekin, tiedän useampiakin ihania ihmisiä joilla on ollut rankka ja kurja syksy, ja teillekin ketä en tunne toivotan yhtälailla jaksamista!)

 Muutamia pikkujuttuja: Maatuskaa suuremmalla kuviolla, sisällä kirkkaan keltaista.
 Saman maatuskapussin takapuoli. Pussi on siis n. 20 x 20cm, ja silti maatuskoita mahtuu vain yksi per puoli. Aika pyyleviä lyylejä siis! Kiva ruskea tausta, tykkään!

 Töihin kasa kaurapusseja pieniä kantapäitä lämmittämään. Kaapissa oli vielä yksi muovipussillinen kauraa, tuli sekin nyt tuhottua ennen kuin se alkoi elää omaa elämäänsä. Kaikki kankaat kierrätettyjä. Keltainen voikukka on ollut pöytäliina, vihreä riemunkirjava on ollut pussilakana, valkoiset puput Ikean lasten flanellia (oli meidän lasten hoitoalustana) ja sininen nettitutulta salainen ystävä -vaihdossa.

Korviksia työkavereille kaupattavaksi, kuvaaminen taas ihan älyttömän vaikeaa mun (vähäisillä) taidoillani.

Sinipohjaista pikkumaatuskaa oli vielä pikkupala, se päätyi penaaliksi. Vetoketju räikeän liila, ja sisus kirkkaan keltainen... Hauska tuli, mutta ei takuulla äidin makuun...

1 kommentti:

  1. Ihania juttuja ja kauheella vauhdilla syntyy! Ja voimahaleja kovasti sinnepäin!

    VastaaPoista