keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Yippee! It's plastic!

 Etsiskelin Etolasta kumisaappaita mimmille, ja löysinkin, mutta löysin jotain vielä parempaa! Nimittäin ohutta muovia, siis ommeltavan ohutta! Kirkasta ja notkeaa! Todella kohtuullisella 4,90€ metrihinnalla! Saisi päällystettyä kukkaroita! Pakko sitä oli kokeilla, mutta ei taas mennyt niin kuin Strömsössä.

Sen sijaan kokeilin tehdä jääkaappimagneetteja. Minut tuntevat tietävät, että jääkaappimagneetit ovat minulle kovin rakas keräilykohde. Näin syksyllä Tampereen Käsityömessuilla Makee-designin magneetteja, ja ne jäivät kummittelemaan mieleen. (Makeellahan on vaikka mitä muutakin upeeta ja ihanaa, mm. kukkaroita.) Magneeteista tuli tosi kivoja vai kuinka?

 Kovan onnen kukkarokokeilu sen sijaan ei vakuuta. Kierrätetty hamevetskari on ihan liian liru ja ompelin kankaat vahingossa liian lähelle vetskaria, joten sen auki saamiseksi tarvitaan enemmän kuin kohtuullinen määrä väkivaltaa. Ei hyvä. Idea hyvä, joten paremmalla onnella joku toinen päivä. Yksi joululahjaksi luvattu (voi nolous...) toilettilaukku on myös työlistalla.
 Peruspussukoita sen sijaan on simppeli surruutella. Siilipussukan sivusaumassa on "kotikutoinen"-merkki Kangastukusta. Jospa se pyytäisi anteeksi pikkuvikoja olemassaolollaan.
 Ruotsintuliaissydämiä.
 Lovebirds.
 Ärhäkät pääkallot.
Polkadots in pink.

Huomenna on taas SE, siis maailmanparannus/käsityöpäivä, ja mulla on tytöille ylläri. Sain (/ostin käytettynä) nimittäin toisen saumurin sattumalta. Isoveli saa taas anteeksi monet kenkien haukkumiset - sain siltä myös parhaan synttärilahjan eli Wiille ne vanhat Mariot.

3 kommenttia:

 1. Kristallimuovia? Tosi kivoja nuo magneetit. Pitäis itekki taas "askarrella" tuosta muovista jotain. Minkälainen magneetti nuissa on takana ja liimallako laitoit?

  VastaaPoista
 2. Nuo magneetit on niin hienoja!! Ja pussukat ihania, lovebirds on mun suosikki. Itsekin olen joskus haaveksinut muovitetuista ompeluksista, mutta ei taitais mulla taidot vielä riittää tuohon...

  VastaaPoista
 3. Vai kristallimuovia, en ole kuullutkaan. Kiitos Meeri, taas olen viisaampi! Laitoin pienen, alle sentin halkaisijaltaan olevan magneetin sinne karkkipaperin sisään. Ilman liimaa. Nuo ovat niin pieniä magneetteja ettei kovin painavaa voi noilla ripustella, mutta esim. kauppalappu pysyy. Seuraaviin laitan varmaan jykevämmän magneetin. Pistelin syöden tossa jo pussillisen Fazerin parhaita :D

  Ja Rusina: kiitos kehuista!

  VastaaPoista