lauantai 7. toukokuuta 2011

Juhlakauden päätös

 Meidän perheen synttärien täyttämä kevät huipentui tänään nuorimmaisen kolmevuotisjuhliin.

Tarjolla oli mm. kakkua. Sisällä mustikkarahkaa ja valkosuklaamoussea, nam! Päällä MMF eli vaahtokarkkimassa, joka onnistui huomattavasti paremmin kuin mimmin barbikakussa. Hyvät ohjeet vaahtokarkkien sulatteluun tietysti Kinuskikissalta.

 Tein myös toista kertaa elämässäni voileipäkakkua. Edellisen kerran texmex-versiota tarjottiin myös lasten synttäreillä pari vuotta sitten... Tässä täytteenä omasta päästä sävellettynä kinkku-aurajuustotahnaa partaäijällä, ja ihmeen hyvää siitäkin tuli. Kuvassa kakusta on jo yli puolet syöty. Note to self: ajoissa kameran kanssa pöytään!
Tarjolla oli myös traktorimiehen omia suosikkeja, eli mokkapaloja siskon vanhalla ohjeella. Päällinen värjätty karkkiväreillä ja kuviot marsipaanimassaa (joka ostettiin hätävaraksi mimmin synttäreille siltä varalta, että vaahtokarkkitaikina menee todella pahasti pieleen...).

Nyt on takki aivan tyhjä. Lomaa odotellessa. Jospa sitten saisi inspistä käsityörintamallakin! Ainakin lähitulevaisuudessa tarvittavia vauvalahjoja pitäisi suunnitella, ja kaksi FB:n käsityöhaastettakin on vielä suunnitteluasteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti