sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Pikkujätkän kesäiset

 Koitin urakoida kangaskaappia tyhjemmäksi. En onnistunut. En käsitä, mutta enää niitä ei saa sinne edes tungettua... Olkoot lattialla uutta inspistä odotellessa. Kaks päivää olen järjestellyt sekavia ajatuksia ja antanut saumurin laulaa. Tuloksena 4 mekkoa, 2 legginsit, 2 puolihametta, 4 T-paitaa, 3 shortsit, 1 tuunattu T-paita ja vauvalahjaksi muutama juttu!

Tässä työkonetrikoota keltaisena. Tykkään kuosista ja laatu on ollut hyvä. Resorit oliivinvihreät. (Mun kuvaustaidoilla jne...)
 Pömppömasuiselle pienelle tykkään tosta helmaresorista. Tästä ekasta tuli vähän snadi, joten tein toisen samanlaisen, mutta siitä ei ole kuvaa koska se nyt vaan on ihan samanlainen kuin tämä. Tietty.
 Vilkas velourhousujen kaavalla polvihousut. Tuli kivat, pääsevät käyttöön. En kyllä tajua miks en tehnyt taskuja?
 Metsolan traktoreita. Näiden on-the-road-joustofroteesta tehty T-paita on mun ja pojan yhteinen suosikki, tein samalla kaavalla, mutta ei tästä yhtä kiva tullut. Kauluksesta tuli liian kapea.


 Vähän vilpoisampi päivä helteille tällaisesta "liukkaasta" joustofroteesta, kai tällekin joku nimi on? Sivusauman autonauha Hanhelista.
 Raidallinen resorihan jää paidan alle piiloon jos se alkaa häiritsemään... Tämä ronskin värinen resori Jätti-Rätistä Kaarinasta. Mulla on sitä edelleen, en ole oikein keksinyt mihin sitä laittaisi.
 Tencel joustiksesta shortsit. Kivan notkeat, mutta Kangastukusta tilaaminen oli tällä kertaa niin tuskallista, että siihen puljuun en toiste rahojani kanna. Tilaus siis tehtiin MAALISKUUSSA ja EDELLEEN osia puuttuu tai on hyvittämättä... Aikaisemmilla kerroilla kaikki on mennyt hyvin, mutta tällä kertaa moni asia tökki.
Lopuksi vielä näytän miten vanha rakas Ramones-paita pelastettiin elämälle... Jimi Hendrix -tuunaus on kestänyt hyvin käytössä, joten tein saman uudelleen. Saksin vanhasta, repaleisesta paidasta kuvan irti. Ompelin sen suoralla ompeleella uuden paidan selkämykseen. Aikaa koko hommaan meni n.10 minuuttia. Time well spent!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti