lauantai 24. elokuuta 2013

Täsä mä dataan: kirjastohuone

 Koko viime talven rutisin rempasta, ja ajattelin nyt vihdoin vähän esitellä rempan tuloksia. Nämä kuvat on alakerrasta, entisestä keskimmäisen huoneesta, josta tuli nyt fiinisti sanottuna kirjasto. Käytännössä tässä notkutaan tietsikalla. Ihana kiurujen yö -tapetti toimii tässä mun mielestä älyttömän hyvin. Lämmittää mieltä ihan joka päivä. Tästä huoneesta tässä rempassa maalattiin katto ja tapetoitiin seinät, ja luonnollisesti kalustus meni uusiksi kun huoneen käyttötarkoitus vaihtui. 

Klaffilipaston on iskä mulle kunnostanut kauan sitten. Taulu on hankittu myös monta monta vuotta sitten, kun päädyin pakkasesta lämmittelemään raittiusseurantalolle. Aallon jakkara saatu äidiltä. 

Joku erikoinen ilmiö tässä on päässyt käymään kun pöydänkin erottaa, ja yleensä tuo jakkara toimii sivupöytänä suklaalle ja lepakkotuoli on roudattu ruutunautinnon takaamiseksi lähemmäs. Yst. kts. seuraava foto. 
 Lepakkotuolin on isi tehnyt joskus muinoin, keinutuoli vanhempien ullakolta. Pöytälamppu (tai sen jalka lähinnä) on vanhaa ruotsalaista posliinia. Lokki-valaisin on myös äidin peruja. Se kierteli kaikkien kämpissä vuorotellen ja lopulta dumpattiin ullakolle josta sen kotiutin. Jostain syystä nyt se kelpaisi muillekin sisaruksille. Verhot on isoveljen vanhat, roikkuva tuikkulyhty Jonnu ystävältä joskus. Pyöreä pöytä on miehen sukulaisten peruja... Tämähän kuulostaa siltä, etten koskaan hanki mitään itse :D No, kirjat on sitten ehkä niitä omia hankintoja. 
Jääkiekkopeli lähti jo pikkuveljen tieltä yläkertaan turvaan ja viinit on juotu. 

2 kommenttia: