sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Farkkutakki

 Kylläpäs nyt postauksia syntyy! Tässä Nyytin farkkutakki, jonka tein vanhoista farkuista viime viikolla joku päivä. Ei taskuja, mutta tikkailin N-kirjaimen koristeeksi. Koko sellainen 86/92cm, menee ens keväänäkin vielä hihat suorina. Ihan hauskan näköinenkin tästä tuli.
 Ripustuslenkinkin muistin. Vuori on muuten Didymoksen Katja villaliinaa. Löysin sen puoli-ilmaiseksi kirpparilta joskus. Välissä ei ole mitään vanua, kun eihän tää mitään vettäkään pidä. Mut jos tällä nyt kehtaisi kartsalla käydä :D 

 Hyvin näkyy sävyerot tässä, ja taaksekin tuli sauma kun ei riittävän isoa palaa löytynyt. Ehkä hyväkin, jos löytyisi pitäisi todellakin rajoittaa suklaansyöntiä. Huppuun tuli tuollaiset vinosaumat. 
Herra & harava. 
 Jos olisin ompelija, olisin varmaan tajunnut miten tuo vuorin ja päälliskankaan yhdistäminen kannattaa tehdä. Ilmeisesti ainakin päällisen pitäisi olla pidempi kuin vuoren, tai vuorta pitäisi jotenkin jatkaa päällisen kankaalla (onks se nyt se alavara)? Nyt vaan surautin yhteen ja taitoin. Järki ei myöskään riittänyt hoksaamaan miten hihoihin olisi saanut resorit ommeltua (siis siten että sauma jäisi piiloon).

6 kommenttia:

 1. Kurkkaapa olisko tästä mitään apua siihen hihansuun ompeluun :-)

  http://royal-tuote.blogspot.fi/2013/09/burda-kuukauden-malli-syyskuu-2013.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana takki, mut en kyllä vieläkään tajunnut :D

   Poista
 2. Apua, miten ihana farkkutakki! Sulla näyttää muutenkin olevan tuo ompelutaito hyppysissä, tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis kierrätysfarkkutakki! Olen iloinen, että löysin blogisi.

  VastaaPoista