perjantai 6. tammikuuta 2012

Lisää saippuaa ja yksi joululahjakin

 Kolme satsia saippuaa saatiin tulille tässä joku päivä. Näihin setteihin kokeilin pienestä tuoksukaupasta tilattuja värejä ja tuoksuja. Tähän settiin tuoksuksi tuli kivan pirteä tropical, jota tosin laitoin vain puolet ohjeen mukaisesta määrästä. Saa nähdä häviääkö tuoksu kokonaan kypsyessä? Värinä punaista ja sinistä - ei tullut ihan niin liilaa kun oli ajatus, mutta kivaa marjanpuuronväristä silti. Ohjeena Saara Kuhan kirjan metsäsaippua ilman metsäisiä elementtejä.
 Mansikkasaippua jämähti välittömästi värin ja tuoksun (mansikka) lisäämisen jälkeen - oli hivenen haastavaa saada se lusikoitua maitotölkkiin... Ei yhtään niin kaunista kuin tuo edellinen.
 Suklaasaippuaan laitoin ohjeen mukaisesti ihan oikeaa suklaata ja lisäksi tuoksua. Kaunista ja hyväntuoksuista!
Loputkin viime vuoden satseista tuli pakattua.  
 Yksi kuva joululahjoista löytyi vielä koneelta. Tässä siis musavisa! Ideana on bongata mikä piisi on kyseessä. Voi pelata joukkueena, aikaa vastaan, laulettuna, juomapelinä... Esim. tuo kortti nro.15 - kyseessähän on tietenkin SIG:in piisi Tiina menee naimisiin. Idean sain paikallisen Mannerheimin lisääntymisliiton pikkujouluista, joissa Minnalla oli kyseinen peli mukanaan. Osa ideoista on suoraan kopsattu, osa itse keksittyjä. Kortteja tuli melko vauhdilla 50kpl! Juomapelinä käyttöä ajatellen kortit on laminoitu. Toivottavasti pelin saaja lainaa tätä joskus omiinkin illanviettoihin.
Kuvat suurenevat klikkaamalla jos haluaa arvuutella mitkä piisit ovat kyseessä... 

1 kommentti:

  1. Oi mä tykkään saippuoista. Ja tuo laulupeli, ihan mahtava idea!

    VastaaPoista