tiistai 10. tammikuuta 2012

Välipäivien ompeluseurat

 Nämä kuvat ovat tosiaan jo viime vuoden puolelta. Kuka söi mun tammikuun? Kysyn vaan, häh? Traktorimies sai tällaisen krokosetin.
 Housujen kaava Ottobresta ja ei tietenkään mennyt ihan niinkuin Strömsössä tuo taskujen ompelu, mutta onneksi kaveri on niin vauhdikas ettei sitä päällä huomaa. Ruskea resori oli lopussa, joten laitoin sitten tuollaisen räyhäkän oranssin.
 Krokot on kimppatilattu Saksasta Michas Stoffeckelta. 
 Pingut ovat myös Saksasta samasta puljusta. Vihoviimeiset tähtitrikoon rippeet laitoin hihoiksi. Eikä paita todellisuudessa ihan noin vimpula ole.
 Mimmille kokeilin Ottobre 4/11 Carrot Muffin -kaavaa. Pienin koko oli 122, joten tein ilman saumanvaroja ja sehän oli juuri sopiva. Helmaan taisin lisätä pituutta silti. Tässä tökki nuo taskut, mutta muuten tuli kiva ja mimmikin tykkää.
 116cm legginsit lapselle jonka jalat ovat kuin norsulla? Mimmi on aika hoikkanen, pitäisi pysytellä vaan siinä hyväksi tuunatussa leggarikaavassa.

Lopuksi vielä isot ja pienet raitapöksyt - tuli sekin käytettyä loppuun. Nämä on näitä ruotsin tuliaisia viime keväältä. Kerrankin meni raidat suurinpiirtein kohdalleen. Edistystä?

1 kommentti:

  1. Ihanaa tuo norsukangas!! En ole raaskinut tilata, koska jostain syystä ei ole näyttänyt kivalta pakalla.. mutta vaatteina on kyllä tosi ihanaista! Ja tuo carrot muffin on kyl hyvä kaava! :)

    VastaaPoista