sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kevätfiiliksissä


Via Craft
Viime kesän yksi suosikki oli vanhoista T-paidoista tehty huivi. Tässä ideaa jalostettu vielä pidemmälle... Seeprakuosiset pussilakanat jättäisin itse väliin, mutta peitto on über-makea!

Via Pinterest
Ihana pilkullinen pesukone helpottaisi varmasti oksennustaudin jälkien siivoamista?  
Via Street Art Utopia

 Heikon ompelutilanteen paikkaamiseksi tein pikkutilauksen Tenavakulmaan. Nämä ihanat, ihanat Kramit olivat hyvässä alennuksessa. Kaupan toiminnasta ei muutenkaan moittimista - toimitus oli huippunopea! Poikasella on sydänkuosinen paita ollutkin joskus pienempänä, mutta vihreäpohjaisena. Laatu on hyvä. Ainoa miinus on todella pieni mitoitus - otin nyt keväällä neljä vuotta täyttävälle pojalle 122/128cm (sama kuin punapohjainen mekko joka on tuolle kohta kuusivuotiaalle keijunkokoiselle...). Paita on huomattavasti kapeampi kuin Småfolkin 110/116cm.

Kaappeja on siivottu, ikkunat pesty, kolmen perheenjäsenen oksennustaudista pyykkirumbineen selvitty (ehkä?)... En aio tänäkään vuonna laittaa kesäverhoja - lähinnä koska olohuoneessa ei edelleenkään ole verhotankoja. Enkä niitä kaipaakaan - kaikki valo saa nyt tulla sisään. Tule jo kevät! 

1 kommentti:

  1. Hei minä ainakin tein sellaisen huivin (ja olen miettinyt peittoakin) ;)

    VastaaPoista