lauantai 10. maaliskuuta 2012

Nirunaruhaalarit ja uusi Keri Smith

 Olen ommellut! Tämän ompelujumituksen päätöksen (?), kevään alkamisen ja ilonpäivän kunniaksi useampikin kuva.

Moondriven jämien jämistä riitti melkein 62cm mustikkahaalareihin. Piti laittaa vetoketju, mutta saumuroin etusauman kiinni ennen kuin ehdin ajattelemaan asiaa. Kangas loppui lahkeista kesken, joten lainasin naapurilta reippaan vihreää joustista pikkupätkät. Kuvassa väri näyttää paljon haalemmalta. Sopivasti sattui sitten olemaan joustokanttia samanvärisenä, joten tuli tällaiset nirunarut!
 Laitoin lahkeisiin kumpparit, koska tuon jatkopalan takia tuntui että resorit olisivat näyttäneet hölmöiltä.
 Pari myssyä ettei vaan jää kallista kangasta lojumaan.   
Kaavasta kun vielä muokkaisi etu- ja takakeskisaumat pois...
Toinenkin miniatyyrivaate, koko n.68cm. Ihanan sydänvelourin jämät! Siellä (=Ikasyrillä) on muuten aika herkullista keltaista sydänvelouria, joka ihan vähän vaan huutelisi tilaamaan.
Ilokseni huomasin, että Suomalainen kirjakauppa myi Keri Smithiä! Wreck This Journalin lisäksi myynnissä oli tällainen "This Is Not a Book". Vieressä oli muutamassa värissä Keel'sin Simple Diary ja vieressä kyltti "as seen on Cosmopolitan". Joopa joo, en tosiaan kuulu kys. lehden kohderyhmään, mutta tykkään kyllä isosti sekä Keristä, että Keel'sistä. Hae ihmeessä itsellesikin! WTJ:n ja Simple Diaryn sain edellisjouluna joululahjaksi. Hauska peltipurkki löytyi Siljalta kun olimme työkavereiden kanssa hulvattomalla pikkujouluristeilyllä muutama viikko sitten.

Minä lähden viettämään tätä viikonloppua töiden merkeissä, pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti