lauantai 4. elokuuta 2012

Karvalakkimallin sitteri

 Se on kuulkaas loma nyt tällä Pirkolla! Oikeastaan olen ollut lomalla jo toista viikkoa, mutta muutama päivä meni ensin lomalle laskeutumiseen. Sen jälkeen on ollut kaikenlaista projektia kuten aina. Nyt sain kamerasta kasan kuvia koneelle, niin laitan näitä projektien tuotoksia vihdoin tännekin.

Tämä vauvahäkkyrä ilmestyi meille naapurin loputtomista kätköistä (hihhih). Kuosina mun all-time-favourite (not!)  Marimekon Unikko, ja vähän rikkikin kangas oli, mutta projektiksi tämä meille tulikin. Uusi kangas paksua puuvillaa Ikeasta. (Jostain syystä tämä tuntuu olevan huippusuosittua verhokankaana olen huomannut.)

 Jos olisi piirtänyt kaavat, olisi varmaan saanut tuonkin kohdan peittoon... Vähän tekisi mieleni vielä näyttää spraymaalipulloa tuolle rungolle... Käyttäjääkään tällä ei vielä ole, enkä oikeastaan ole varma onko tarvettakaan kun ei ainakaan aikaisemmin ole ollut, mutta... ja karvalakkimallihan tämä on siksi, ettei tämä pidä ääntä, eikä heilu, eikä sitä sun tätä. Laittakaahan joskus kuvahakuun sitteri - tulee meinaan kaikenlaista härpäkettä vastaan.
Tässä testaamassa pikkuäidin Olga-vauva. 

6 kommenttia:

 1. Voi ku määki löytäisin tommosen tuunattavaks vaikka kirpputorilta, mummolaan tarttis meinaan hommata sitteri. Hianon teit, unikko on karmeeta.

  VastaaPoista
 2. Voi minulla on ollut vauvana tämän mallinen oranssilla kankaalla. On nyt mummilan navetan karjakeittiössä parhaat päivänsä nähneenä. Viime aarteenetsintä reissulla kaivoin esille tuunaus ajatuksissani. Saisinkohan minäkin aikaiseksi jos hakisin sen tänne kaupunkiin. Reilun 5 kk:n ikäinen käyttäjä kyllä olisi. Meillä on nyt se tämän nykyaikainen versio baby björnin balance ja en minäkään ymmärrä alkuunkaan niitä kaikenmaailman täriseviä ja soivia sittereitä.Voi vitsit, kun olen nykyään niin saamaton.

  VastaaPoista
 3. Vanhat sitterit ovat parhaita! Hieno tuunaus!

  VastaaPoista
 4. Tulipas kiva! Itse olen tuohon kankaaseen myös kovasti mieltynyt. :)

  VastaaPoista
 5. Tämä oli kyllä tosi nopea tehdä. Vanhoista kankaista vähän vaan mallia ja tuurilla leikkasin. Ompelukoneella kunnon tikkaukset ja reunat vaan näteiksi saumurilla. Vedin sitten vielä spraymaalilla ne jalatkin kun sattui löytymään keltaista yksi purkki. Koko purkki meni eikä vieläkään ihan tasaista tullut... Selvästi olisi pitänyt aloittaa graffitit vähän nuorempana :D

  VastaaPoista