perjantai 4. helmikuuta 2011

Äitikerhon ompeluseuran tuotoksia osa 2

 Edellisessä postauksessa tämä pipo jo näkyikin, mutta tässä vielä lähikuvaa. Korkkasin Muru-neulokset harjoittelukappaleella. Tässä ihanaa vinkkia ja vuori söpöä pallofleeceä.
 Vasemmanpuoleinen hame on myös Murua. Ihanaa, paksua luomuneulosta ja kuosi kittykitty. Oikealla keijuja. Kaksoisneulakin toimi moitteettomasti.

 Kesäsetti pikkuveljelle. Shortsien resori olikin vähän hassun väristä, joten paitaan laitoin ihan vaan valkoista.
 Sampsukan kärpässieniä oli vielä 98cm T-paitaan.
 Keijuja Tilda-trikoomekon kaavalla. Edellinen koko 116cm oli teltta, joten leikkasin tämän nyt ilman saumanvaroja ja hyvä tuli. Hihat ovat oikeasti liilat eivätkä siniset...
 Välipaloina muutama vuoritettu pussukka. Puutarhatontuilla on joku lämmin paikka mun sydämessä ja keltainen muutenkin on vaan ihana väri. Oi kun olisi jo kevät!
Maija Mehiläistä viimeiset palat ja Etsystä tilattuja maatuskoja.

3 kommenttia:

 1. Voi ku ihana kuosisia ompeluksia :)

  VastaaPoista
 2. Oletpas tehnyt taas paljon. Ihana tuo vaaleanpunainen vink, meillä on siitä keltaisena tunikat. Ja tuo Maija Mehiläinen. Tahtoo kans. Kuinka pitkä ompelukerho teillä on ja onko lapset siis mukana? Näyttää varsin tuotteliaalta touhulta =)

  VastaaPoista
 3. Maija Mehiläistä haluaisin itsekin lisää. Se oli pieni pala yhden Turkulaisen kangaskaupan vanhoista kätköistä eikä sitä ole löytynyt lisää, harmi!
  Meitä on ainakin kolme innostunutta äitikaverusta, katsotaan jos joukko tästä kasvaisi. Yhteensä meillä kolmella lapsia on kahdeksan, mutta kaksi isointa on jo koulussa. Pienimpiä on mukana enemmän tai vähemmän. Alle kouluikäisistä isoimmat kaksi käyvät kerhossa kaks kertaa viikossa jolloin saa kolme tuntia melko rauhallista aikaa - vain 4 lasta joille keksiä tekemistä... Onneksi taas ihan pienimmät kaksi vetelevät muutaman tunnin päiväunia, heitä kun on kaikkein vaikein viihdyttää.
  Tosi hankalaa tuntuu olevan sopivan päivän löytäminen, kaikilla kun on niin paljon menoja! Parin viikon päästä varmaan taas...

  VastaaPoista