maanantai 7. helmikuuta 2011

Kaavakokeilu itselle ja Muru-mekkonen

 Mimmi on tänään tanssija. Rokkimekko ei ollut mimmin mieleen. Hän ei kuulemma tykkää mustasta. Se on huomattu! Ehkä tämäkin silti käyttöön pääsee? Toivottavasti, kuosi on ainakin äidin mieleen. Koko 116cm, hiukan reilu siis vielä.
 Kaksoisneulankin kanssa yhteistyö sujui vallan moitteettomasti. Kaikkia lankoja vaan pitäisi älytä ostaa kahdet.
 Ja vihdoin jotain itsellekin! Otin vähän mallia valmiista paidasta ja piirsin kaavat. Hihakappaleen kaava ei onnistunut ihan priimasti, mutta muuten malli on tosi kiva. Kankaana Jätti-Rätin joustofrotee. Alessa ei jäänyt paljon hintaa tälle kokeilulle. Kaula-aukon tein vähän avarammaksi ja se istuukin aika kivasti. Seuraavaan paitaan voisi jättää vielä reilumman kaula-aukon, ja ehkä tehdä 3/4 hihat. Tykkään tästä, ostopaidoissa hihat on mun makuun usein liian lyhyet. Kompleksit iskee jos allit näkyy... Hih!
Taskusta tein tuollaisen suunnikkaan ettei olisi niin tylsä. Musta on niin mun väri, ihan turha ajatellakaan tekevänsä itselle mitään riemunkirjavaa, eli ihan nappiin meni.
Lopuksi pitää vielä ihastella mun uusia kenkiä. Nämä Elkut löytyivät -50% alella. Ihanat jalassa! Isoveli nämä jo tyrmäsi, ihan hirveät kuulemma, mutta sitä vartenhan ihmisellä ilmeisesti on isoveli, että aina saa kritiikkiä... Ehkä on joskus tullut muutama kriittinen sana sanottua toiseenkin suuntaan, kaikella rakkaudella tietysti!

2 kommenttia:

  1. Ihanat kengät! Mä kävin kokeilemassa noita samoja, mutten sitten raaskinut kuitenkaan ostaa.

    VastaaPoista
  2. isoveli ei vaan aina tajua... noi on ihanat! ja hieman huvitti tuo, et mimmin kanssa teillä menee mielipiteet väreistä ristiin:) mimmille kummitädiltä terveisiä, se on se sen mekko ihana!

    VastaaPoista