perjantai 23. syyskuuta 2011

Kiitos tunnustuksesta

Kiitos Inkeliina ja TanjaV tunnustuksesta!

Ideana on vastata viiteen kysymykseen, ja laittaa sitten tunnustus viidelle eteenpäin.

1. Lempiruoka: Nacho-paistos

2. Lempimakeiseni: No ne irtsarit!
3. Lempiluettavani: Olen himolukija, kaikki menee paitsi dekkarit.
4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Ompeluseurassa! Kahvia, kavereita ja älytön meteli.

5. Lempielokuva: American Beauty.
 
Tästä samasta tunnustuksesta on  liikkeellä myös tuunattu versio. 37 tuntia vuorokaudessa muokkasi kysymyksiä Susannalle, joka kaipasi inspiroivampia kysymyksiä. Näihin saisi liittää myös kuvat!
1.       Käsityösi, josta olet ylpein ja jota arvostat eniten? Ehkä mimmin kummitädille tehty tilkkutäkki. Siinä on mukana yhteistä historiaa melkein kolmekymmentä vuotta.  
2.       Kaunein rakennus, jonka olet nähnyt? Pidän sympaattisista röttelöistä. Kummitädillä on sellainen, yli satavuotias mökki, Turussa.

3.       Laulu, joka koskettaa sinua syvästi? Olen ennenkin maininnut tämän, mutta ”missä muruseni on” tuo mieleen tosi rankat ajat.

4.       Minkä asian koet arjessasi raskaaksi? *tilitysvaroitus* Teen 50% töitä, jotta lasten ei tarvitse mennä päivähoitoon. Tästä seuraa se, että poden huonoa omatuntoa kun lapset ovat hoidossa (mummilassa) koska olevinaan en ehdi olemaan kotona tarpeeksi. Toisaalta taas töissä tuntuu että pitäisi panostaa 100%, jotta pysyisi kärryillä ja saisi kehitettyä uutta. Jos olisin ”vain” kotona huono omatunto olisi taloudellisen panostuksen puutteesta, jos taas 100% töissä ahdistuisin viedessäni lapsia vuoropäiväkotiin yötä myöden…
5.       Mistä asioista nautit eniten arjessasi? Parasta arjessa ovat löysät aamut, huolella tehty ruoka, kaunis ja inspiroiva ympäristö, upeat työkaverit ja rakkaat lapset.


Tuuppaan tämän tunnustuksen eteenpäin nyt niin, että Inkeliina ja TanjaV saisivat muokata tekstejään lisäämällä nuo uudetkin kysymykset.
Lisäksi jaan tunnustuksen
Saa ihan itse valita vastaako vanhoihin vai uusiin kysymyksiin!

2 kommenttia:

  1. Voi kiitos paljon tästä. Lisään blogiini paremmalla ajalla.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset minultakin.

    Laitan tämän esiin ja eteenpäin kun saan aikaiseksi taas aktivoitua bloggaamisessa.

    Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista