maanantai 5. syyskuuta 2011

Venelakkaprojekti ja mummin synttärilahja mimmiltä

 Pahoitteluni radiohiljaisuudesta! Elämä tuntuu olevan taas niin hektistä, etten edes muista ketä mää oon ja mist mää tuun... Projekteja on kuitenkin kertynyt kuvakansioon iso nippu!

Tässä puinen tarjotin päällystettynä kankaalla. Idean sain ihanasta Villapadasta jo aikaa sitten, mutta toteutus otti oman aikansa. Tarjotin on ensin lakattu venelakalla, sitten läästitty kangas paikalleen, ja vielä lakattu muutamaan kertaan samaisella venelakalla. Olisi ehkä pitänyt ohentaa sitä lakkaa?
Kankaan sydämet ovat ihan valkoisia, mutta lakka värjäsi ne kellertäviksi. Tarjotin on lakattu pohjapuoleltakin, joten pitäisi kestää pesua hyvin. Kestää ainakin sadetta, tämä nimittäin unohtui pihalle viikoksi... Reunat sai näppärästi viimeisteltyä puukolla. Kiva tuli! Olen koittanut metsästää näitä tarjottimia kirppareilta, mutta ovat kovin hinnakkaita. Pienempääkin tarjotinta kokeilin, mutta ei taas mennyt niinkuin Strömsössä - kangas meni tuhannen ruttuun ja kamalaksi ja se siitä sitten.  
 Kankaanpainosaralla tuli toteutettua mm. tämä mimmin piirustus mummille syntymäpäivälahjaksi.
 Mummi sai myös tiskirätin - tapani mukaan niitä tuli samalla kaksi.
 Tämän pikkupinon urakoin töihin. Kaurapusseja (tai ehkä ohra?? ei voi tietää) pieniä kantapäitä lämmittämään. Tuntuvat olevan kovin katoavaista sorttia. Materiaalina sairaalan vanhat froteepyyhkeet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti