torstai 8. syyskuuta 2011

Nukkekotiprojektia

 Mimmi sai papan tekemän nukkekodin ensimmäisillä syntymäpäivillään. Siitä asti talo on pohjamaalattuna odotellut tapetteja. Maanantain pikku projektipäivästä Jaanan ja Sarin kanssa jäi liisteriä sopivasti yli, joten tänään ne tapetit saatiin vihdoin seinille. Note-to-self: olisi taas ollut fiksumpaa maalata katot ja lattiat ennen tapetointia... Tässä nyt siis marjapuuronvärinen olkkari, jonne tein tuollaisen puun. Oikeastaan haluaisin tehdä tuon puun ihan täyskorkeana oikeaankin taloon.
 Huomatkaa übertyylikäs muovimattolattia!
 Kotiteatterihuone? Leffatapettia oli edellistä edeltävässä kodissa, ja tykkäsin siitä kovin. Aina kannattaa säästää ihan kaikki...
 Ullakon kuosi on saatu traktorimiehen kummitädiltä...
 ... kuten myös tämä todella hienostunut vanha paperitapetti.
Tässä vielä koko talo. Keltaisesta, valkoisesta ja alakulman vaaleasta huoneesta ei erillisiä kuvia sentään... Ulkoahan talo on punainen ja katto musta, vähän niinkuin lapsuudenkoti oli alkuperäisessä maalissaan. Kotikotona oli vihreä kamari, ja sen olisin halunnut myös tänne, mutta sopivia tapetteja ei ollut varastossa. Pitäisi varmaan pyytää papalta toinen talo, tällä kertaa mulle!

p.s. Kuvat on muokattu iphonen Instagramilla. Loistavaa ajanvietettä!

2 kommenttia:

  1. Hauskasti muokatut kuvat ja hienot tapetit on kyllä löytynyt taloon. Kivaa näpräämistä. Toisaalta alan ymmärtää miksi jotkut aikuiset naisetkin näitä harrastaa ja maksaa kalusteistakin maltaita.

    VastaaPoista
  2. Tanja joo, nyt alan huomaamaan mikä näissä viehättää! Vähän jo oikeastaan odotan, että mimmi kasvaa liian vanhaksi leikkimään tällä, tai että tosiaan saisin oman talon :D

    VastaaPoista