keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Pientä näpertelyä - paremman ajan toivossa


  Työt ovat kertakaikkiaan haitanneet vapaa-aikaa ja varsinkin näpertelyosastoa viime aikoina. Toisaalta se on kohtuullista, koska töissä on varsin mukavaa ja lisäksi töissä käyminen auttaa rahoittamaan muita projekteja. Kahden sotkuisen aikuisen ja kahden luovan lapsen taloudessa vähäisestä vapaa-ajasta on kuitenkin pakko nipistää edes hitunen siivoukseen, ja vasta sen jälkeen tulee muut harrastukset. Hiljast o. Tässä nyt edes jotain... Sain viime jouluna ehkä yliannostuksen huopahelmistä. Isoveljen mielestä ne näyttävät täysin pölöiltä, mutta veljien arvosteluja ei nyt kukaan ennenkään ole kuunnellut. Tykkään noista violeteista, niitä voisin itsekin käyttää, ehkä puran noi toiset vielä ja laitan jotain pientä ruskeeta väliin noiden valkoisten putkien tilalle.
 Lempikoruosastoa: kiviriipus on vuodelta nakki ja papu Intiasta tai Nepalista. Vahanauhaa ja pari puuhelmeä kaveriksi. Foliosydämet ovat vaan niin ihania...
 Olen tehnyt tällaiset rannerenkaat yleensä memory vaijeriin, mutta koska se oli loppu laittelin hassut jämälamppuhelmet hopeoituun kuparilankaan. Ei minkäänlaista käsitystä toimiiko käytössä?
 Parit bling-blingit korviin.
Sokerina pohjalla pikkumimmille kirpparilta löydetystä muovihelmilaatikosta lainasin nämä todella katu-uskottavat turkoosit tähdet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti