tiistai 23. marraskuuta 2010

Traktori T-paita ja pari kuvaa luovuudesta

Sampsukan traktoritrikoosta (hauska sana!) syntyi tänään tällainen perus T-paita. Kaavana Slimfit T-paita 3/07 Ottobresta. Piirsin koon 104 tuolle 92/98 käyttävälle lapselle, ja se oli aikast sopiva. Resoria ei tietenkään ollut vihreänä, mutta löytyi pala lähes vintagea äidin kätköistä meille tulleena. Saa nähdä lörpsähtääkö ensimmäisessä pesussa. Helman vetelin kolmipistesiksakilla, koska mun Pfaffiin ei saa toista
lankarullaa (vielä! joku patentti täytyy keksiä) kaksoisneulaa varten. Vähän kökön näköinen, kun kerrankin nuo resorit onnistuivat melko kivasti. Testattu on ja ainakin kuosi oli käyttäjän mieleen!

  Olin ostanut tätä aika ronskin palan ilman käyttösuunnitelmaa, joten pipohan siitä ainakin tuli. Jotkut yökalsarit varmaan ainakin vielä?


Mul on nälkä!

 Kankaanpainokokeiluja on joka seulasta muutamia, enkä ole niille mitään järjellistä käyttöä keksinyt. Niinpä niistä tänään tuli neulatyynyt, tai tuo prinsessan piirtämä prinsessa lähti jo leikkihuoneeseen Maija-vauvan unityynyksi. Tänään tosin neiti ilmoitti ettei kuvassa ole prinsessa vaan lepakko!

 Ja sitä luovuutta. Mimmin ykköstoive täksi jouluksi onkin monta rullaa maalarinteippiä! Tämä toive syrjäytti juuri barbit ja Hello Kitty -roinan... Yläkuvassa on kissanlelu (meillä ei ole kissaa...), ja alempana kipeä dino on kipsattu. Tietty.

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, luovuus huipussaan. Mahtavia ipanoita :)

    VastaaPoista
  2. Ensimmäistä kertaa vierailulla, mutten varmaankaan viimeistä. Mutta tulipahan mieleen, että miksi et vois antaa sen toisen lankarullan olla ihan vaan pöydällä, kyllä mulla ainakin onnistuu sillainkin, kun toisinaan saumurilangoilla ompelen tavallisella koneella.

    VastaaPoista
  3. Onpas kivaa tuo traktoritrikoo. Mahtaisko koneeseen saada jonkun piikin, (esim. tikkarin varsi) liimattua/teipattua pystyyn ja siihen lankarulla. MÄ käytän myös lisäpuolia, ovat kevyempiä myös joten tuollaisen teipatun piikin kanssa onnistuis ehkä paremmin.

    VastaaPoista
  4. Mahtavia ideoita! Olenkin miettinyt miten saumurinlankoja saisi käytettyä ompelukoneessa kun Pfaffissa puola tulee vaakatasoon, eikä pystyyn mihin olisi helppo laittaa isompikin rulla. Tikkarinvarsi-ideakin kuulostaa toimivalta - epoksiliimaa tai jesaria niin eiköhän pysy!

    VastaaPoista
  5. Minä "lainaan" joskus vieressä nököttävän saumurin reunimmaista lankatappia & sen "teleskooppi"langanohjainta, kun ompelen kuvio-ompeleita konekirjontalangalla. Ehkä tätä voisi kokeilla myös kaksoisneulaa käyttäessään..?

    VastaaPoista
  6. minä laitan sukkapuikon jesarilla koneen reunaan. Oikein hyvin pelaa kaksoisneulan kanssa.

    VastaaPoista