torstai 18. marraskuuta 2010

Synttärilahja kummitädille ja eilisen urakointia

Taikamaan prinsessan kummitäti täyttää vuosia. Paketti koostettiin pikkusälästä: neidin itsetekemä rannekoru ja rintamerkki, lisäksi muutama mun tekemä juttu: korvikset, sormus, hoitsu-rintamerkki, pompulat, pussukka ja Maija Poppanen -kaulakoru. Kummitädille on niin kiva keksiä lahjoja, sopivasti hippi kun on!
Tämän blogin ensimmäisessä postauksessa oli paita jossa oli käytetty tätä dream catcher -sabluunaa. Tein siitä pari versiota itsellekin, tosin olen hivenen skeptinen päätyykö tuo valkoinen paita ikinä käyttöön! Laskeskelin että vahvasti mustapainotteinen kausi on alkanut vuonna 1994, eli tässähän on yli puolet elämästä tullut pisteltyä vähemmän räikeissä vermeissä! Tai siis justhan täytin 25, että ihan miten sen nyt haluaa laskea. Jokatapauksessa pidän tuota oikein onnistuneena, white-on-white ideaa. Paita on halpis Henriltä ja Maurilta, mulla on toi sama myös (tumman)harmaana, ja siitä pidän kovasti.

Nämä ihanan aurinkoiset potkarit löytyivät kierrätyslaatikosta ilmaiseksi. Varmaan äitiyspakkauksesta joltain vuodelta? Uusimman pakkauksen valkoisesta tumppubodysta ja siihen sopivista potkareista ei muuten selvästikään olla pidetty, koska niitä löytää kirppareilta käyttämättöminä vaikka kuinka paljon. Allaolevalla Love-printillä niitä on tuolla aika monta valmiina. Saa tulla tonkimaan jos on tarvista :D Tuo allaoleva pipokin on äitiyspakkauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti