torstai 21. lokakuuta 2010

Nappikorviksia

Nappikorvisten teko on hauskaa puuhaa! Vaikkei koskaan käyttäisi korviksia, ei kai haittaa vaikka näitä olisikin n.50 paria...? Pinnit olisivat myös käytössä kivoja, harmi että pikkumimmin hiukset ovat niin ohuet ja liukkaat, ettei ainakaan tämä malli tunnu niissä pysyvän. Klipsautettavaan perusmalliin taas ei oikein tunnu saavan liimattua näitä nappeja. Onneksi samoista (ja isommista) napeista saa mainioita ponnareita, joista taikamaan prinsessa tykkää. Rakkain suhde näistä kankaista on tuohon haaleaan orvokkiin. En muista mistä se on tullut, mutta samaa kangasta olen käyttänyt jo pikkutyttönä nukkekodin peittoina.

2 kommenttia:

 1. Nämä korvikset on kyllä ihania! Muistaakseni kommentoin jo jotain näistä pääällystetyt napit postauksista, mutta en vaan löydä enää sitä, on tainnu kännykkä tehdä tepposet..
  Muistaakseni kysyin ainakin että minkäkokoisia nappeja olet niihin liimannu ja tuolta toisaalta jo selvisikin, että epoksia olet tainnut käyttää.? Miten saat sitä nätisti levitettyä?

  E6000 (vai mikä se nyt oli) niin venyy ja paukkuu ainakin minulla, eikä siinä ole mitään pientä nättiä suipposuuta, että tulisi nätisti edes sieltä putkilosta..

  Mistä muuten olet noita korvispohjia tilaillut?

  VastaaPoista
 2. Mulla on kolmea kokoa nappeja, tosi isoja, sit 45 ja kahta ihan pientä. Pienimpiin on hankalaa laittaa kangasta, mutta niistä tulee kivoimmat korvikset.
  Oon ihan hammastikulla tai jätskitikulla sotkenut sitä liimaa ja sillä laittanut pari tippaa. Sun blogista huomasin et oot karhentanu niitä pohjia hiekkapaperilla. Luulen et koitan sitä kans, pinnit on meinaan hankalimpia mun mielestä saada liimattua hyvin. Korviksista mulla on irronnut ehkä pari kolme kantaa, eli ei juurikaan.
  Mun luottokauppa on ollut Etsyssä Cutie Stuffs, en oo kyllä kauheasti jaksanut tehdä hintavertailua...

  VastaaPoista