perjantai 10. helmikuuta 2012

Ompeluseurat = terapiaa

 Oli leppoisan mukavat ompeluseurat kuluneella viikolla. Tuli puhuttua paljon, syötyä ystävän tuomaa
marjapiirakkaa ja ommeltua vähemmän. Mutta oli mukavaa. Terapeuttista. Jotain valmistakin sentään. Metsolan överihinnoiteltu turkoosi on-the-road suosikkikaavalla keväiseksi paidaksi. Poltetun oranssin värisestä, huippupehmeästä velourista poikaselle housut. Mistähän mä tätä tilasin?
 Ja toisetkin, petroolista velourista joka ei auringonpaisteessakaan hehku kuvassa kuten tuo oranssi. Mutta kivaa on sekin.

 Tämä paita lojui osina syksystä asti, nyt vasta pääsi kokonaiseksi. Jäätävän ryppyiseksi oli pinossa tullut. Kangas haalistui pesussa törkeästi, mutta pehmeää ja mukavaa se on, että ehkä lopusta voisi vaikka pyjaman surauttaa. Joskus sitten...
 Värien hehkua lisää! Minikokoiset housut jemmaan.
 Viime keväänä Jofotexilla oli mallitilkku tätä - ihastuin heti. Mimminkin tykkää - ei ole vauvamainen. Pilvikuosi sen sijaan kuulemma on. Mimmi muuten huutelee rokkipaitojen perään ja innostui heti 70-luvun tyylisistä kapeista farkkuhaalareista. Onkohan prinsessakausi menossa ohi...?

Metsolan (myöskin!) överihinnoitellusta moondrivesta piti tulla mimmille kietaisumekko. Ei vaan riittänyt leveys - olisi pitänyt tehdä kapeampi malli. Suivaannuin ja leikkasin tavallisen mekon, joka odottaa nyt tuolla pinossa. Saakin odottaa, niin paljon jurppii. Niistä jämistä vauvantumppuja. Vuorena merinovillaa.  
 Kummallista, mutta jotenkin en näe itseäni naruolkaimisessa vesirajamittaisessa koltussa kirmailevan ensi kesänä. Pikatuunauksella hameesta sen sijaan tuli ihana. Oi tule jo kesä!
Ja vielä mimmin tärkeimmälle, Maijalle, uusi mekko, pöksyt ja myssy. 

1 kommentti: