maanantai 12. maaliskuuta 2012

Autolamppu

Jee! Tännehän on päätynyt uusia lukijoita! Kivaa ja tervetuloa! Ja kiitos sinne Peikkolapsille kun linkkasit!
Tsekatkaa mikä mieletön Itä-Saksalainen fiilis tulee tästä kirppislampusta! Tämä päätyi meille Salon Fidalta kohtuulliseen yhden euron hintaan. Muuten voisin vähän purnata kyseisen paikan hinnoittelupolitiikasta. Muutama vuosi sitten paikka sai uuden vetäjän ja sen jälkeen hinnat lähtivät räjähdysmäiseen nousuun. Löydöt ovat piukassa nykyään, ja pelkkää askartelumateriaalia ei sieltä paljon viitsi etsiä.
 Jäi ohuesti nyppimään synkät sävyt näissä nirunarupöksyissä, joten raahasin ne äsken vielä talven jäljiltä nuutuneelle terassille auringonvaloon. Lahkeiden räyheä vihreä näyttää nyt ainakin mun näytölläni paremmalta, mutta narut edelleen aika synkiltä.
 Mimmille ompelin tällaisen tunikan. Tämä on leikattu jo niin kauan sitten ettei kaavasta ole enää minkäänlaista käryä, mutta kangas on ainakin Stoffeckelta Saksasta, ja pilkkuhihat jämien jämiä.

 Lisäksi parit leggarit käytettäväksi joko tämän tunikan kanssa tai muuten.

5 kommenttia:

 1. Koitin tarkkaan tiirailla, että miten oot tuon kauluksen tunikaan tehny, kun on niin siistinnäkönen. Onko siinä joustokanttia vai mitä?

  VastaaPoista
 2. Hauska kirppislöytö! Ja ihana mekko :)

  VastaaPoista
 3. Joustokantilla joo, tolla ihan ohuella. Hihansuut myös. Oon tosi innostunut tosta joustokantista kun se on niin nopeaa käyttää ja tulee siistiä jälkeä.

  VastaaPoista
 4. Tuo lamppu on iiihana! Ootpa ommellukki ahkerasti:)

  VastaaPoista
 5. Kivasti käy leggarit tunikaan. Noita nirunarupöksyjä olen itsekin katsellut, pitänee toivoa siskon saavan tytön jotta pääsisi jotain pientä tyttöjuttua ompelemaan.

  VastaaPoista