lauantai 8. syyskuuta 2012

Blogistanian kehulaput


Joskus jo keväällä sain tällaisen tunnustuksen TanjaV:ltä. Se jäi unohduksiin, mutta ideana oli kirjata viisi asiaa tai tavaraa, jotka olisivat polttavalla hankinta- tai toteutuslistalla. Vain mielikuvitus oli rajana, joten aika lennokkaasti aloinkin listaa tekemään. Aloitin kirjaamisen ja pääsin kohtaan kaksi. 1. Remppa, 2. Auto.

Auto on vaihdettu, remppa on hyvin vaiheessa. 50% tehty! Hankintalistalla kohdassa kolme voisi olla järjettömän kokoinen apteekkarinlipasto, jollainen on ollut haussa ehkä vain viimeiset kymmenen vuotta. Neloseksi pääsee mehumaija, alumiinissa on kuulemma jotain vikaa. Enempää en keksi, tai toiveissa on sellaisia juttuja joihin en ehkä itse pysty vaikuttamaan.Tämän alemman sain Reptilelta Ihmemaasta. Kiitos! Tätä saa jakaa eteenpäin suosikeille, ja saa myös olla iloinen saamastaan vaikka se onkin vain post it -lappu. Nämä kiertojutskat ovat kyllä tosi kivoja, ja kyllähän niistä saa oikein hyvän mielen. Kuka muistaa leiriajoilta kehulaput? Saman fiiliksen tällaisesta saa!


Tämä kyseinen lappu on vissiin kierrellyt ja kaarrellut jo blogistaniassa, mutta listaanpa silti muutaman ihanan ajanviettopaikan. Menkäähän katsomaan!

Ed. mainitun TanjaV:n blogi. TanjaV tuntuu oikealta blogimaailman sielunsiskolta - miksi tosiaan tehdä vain yhtä tai kahta kun voi tehdä kymmenen...?

Inkeliinan blogi ihastuttaa, ja just tällä hetkellä siellä on päällimmäisenä ihan tolkuttoman makea Metro-paita!

Jaanamaa on mun idoli, ja vaikka siellä onkin nyt hiljaisempaa niin kyllä siellä taas vilkastuu.

Perälässä ollaan myös kesälomalla, mutta siellä emännöi varsinainen verbaalitaituri joka ei IRL pysy hiljaa ;D, eli uusia juttuja odotellessa sieltäkin suunnalta.

Kiitti kiitti moi!

3 kommenttia:

  1. Oi oi, kiitos post it -lapusta! Mä oon saanu vuorostaan täältä vaikka mitä ideoita, kaikkia vaan ei oo ehtiny toteuttaa :) Koitan muistaa joskus postailla lapusta blogiinkin..

    VastaaPoista
  2. Oih, tää kiittää kehuista ja tunnustuksesta! :D

    VastaaPoista
  3. Oioi, kiitos paljon post it lapusta. Mä kans käyn täällä sun blogissa hakemassa täydennystä to do listaani. Paisuu vaan turhan paljon. Palailen lappuseen blogissani kunhan ehdin ja muistan..

    VastaaPoista