perjantai 30. marraskuuta 2012

Työvoitto!

Mulla ja puikoilla ei tosiaan ole mitenkään lämmin suhde. Ei ole ollut tarpeenkaan, koska anoppi tekee kauneimmat sukat, äiti toiveiden mukaan mitä on tarvinnut ja lisäksi Nyytti on saanut lahjaksi aika kasan ihanuuksia. 

Koska lapseni on ilmeisesti tuleva kuulantyöntäjä, tai ainakin älyttömällä vauhdilla kasvavaa mallia alkoivat Suosikkisukat, Jaanamaan junasukat, käydä uhkaavasti pieneksi, enkä kehdannut pyytää uusia... Tässä tulos!
Musta reuna on villahousuprojektien jämiä varmaan esikoisen ajoilta, eli Loftia. Harmaa on seiskaveikasta sitä vähän paksumpaa, onks se joku isoveli? Mitään vyötteitähän ei tietenkään kannata säästää... Melkein loppu lanka kesken, ja lainasinkin naapurista jo varakerän mustaa, mutta niin vain sain kuin sainkin nämä tehtyä. 

Kuvassa kaksi kuukautta vanha, painoa jo 6,8kg... 
 Urakkapinosta löytyi yllättäen myös kolme myssyä päättelemättöminä viime talvelta. Ei kylläkään mun tekemiä, vaan mimmin kummitädin. Mä vaan ompelin niihin vuoret. Päättely on edelleen vaiheessa! 

7 kommenttia:

 1. Ihan on sukkien näköiset! :) Siitä se sitten lähtee..

  VastaaPoista
 2. hienot on sukat:) mulla on viime talvelta aika paljon kaikenlaista pääteltävää, myös juurikin noita samoja pipoja aattelin kokeilla osaanko vielä tehdä. jos tällä kertaa sais aikaiseks päätelläkin. saa nähdä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä vaan olet saanut junasukat tehtyä - onnea saavutuksen johdosta! Onko jotakin uutta puikoilla?

  -AniiL-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja huhhuh ei vielä, mä edelleen hykertelen näitä :D

   Poista