maanantai 21. lokakuuta 2013

Työhuone

En mitään hurjaa kiirettä ole pitänyt esitellä remontin tuloksia. Kirjastohuonetta esittelin aiemmin, ja tässä "työhuone"(lue varasto). Täällä ei tosin tehty muuta kuin maalattiin katto, tapetit vaihdettiin jo muuttaessa. 

 Tämä herkullinen keittiön yläkaappi löytyi kesällä "lato-puodilta". Suunnittelin sitä ensin keittiöön puusohvan päälle, mutta on liian syvä. Päätyi sitten työhuoneeseen kun en luopuakaan enää raaskinut. Hyvässä maalissa ollut kaappi siirtyi meille kohtuullisella kahdenkympin hinnalla. 
 T&T:n pihavajasta kotiutin muutaman vanhan ikkunan, joista yksi on nyt muistitaulu. Liitutaulutussit Teippitarhasta. 


Naapurin vanha lamppu pääsi eroon kankaistaan ja sai uuden kodin meiltä. Verhot puuttuu täältäkin, ei ole ollenkaan mun paras puoleni tuo verhojen suunnittelu, saati toteutus... Kirkasvalolamppu toimii tosi tehokkaana valaisimena. Pöydällä (nuorimmaiselta paossa) oleva retropeltipönttöroskis ja valkoinen metallinen työvalo ovat myös samaiselta ladolta. Muistitaulu sai päälleen (Ikean) kangasta. Tässä on taas hyvä esimerkki miten mitään ei saa heittää pois. Olin etsiskellyt isoa muistitaulua jo jonkin aikaa, kunnes vanhempien ullakolta löytyi oma vanha. 

Ja hei, blogihistoriaa jo kolme vuotta! Onnea Pirkko! 

4 kommenttia:

  1. Onnee Pirkko! Hiano idea toi ikkunamuistitaulu. Tarttee vinkata kaverille ko se ei tiänny mitä tekis vanhalla ikkunalla. :-)

    VastaaPoista
  2. Ikkunaan täytyy ehkä virittää jotkut jouluvalot vielä. Näähän oli siis mun kasvihuoneprojektini, joka odottaa toteutumistaan varmaan jonnekin eläkevuosiin.

    VastaaPoista
  3. Onnee Pirkolle! Ihanalta näyttää tuo työhuone, tuo ikkunasysteemi on huippu!

    VastaaPoista