tiistai 21. joulukuuta 2010

Aitoa kiinalaista bling-blingiä?

 Jaanan kanssa tilattiin pinnejä Etsystä, ja tapani mukaan ekat sata tuli käytettyä samantien joten tilasin lisää... Uudella tilauskerralla tilasin myös tällaisia puisia, isoja riipuksia (vai miksiköhän näitä nyt kutsuisi?). Muutamat korvikset tein. Näissä kun menee niin paljon aikaa ja vaivaa, ihan yhden välirenkaan kiinnittää... Osa puujutuista on mustia, osa tummanruskeita. Pari muutakin mallia on vielä, mutta kaikista en tehnyt korviksia, eikä kaikista ole kuvia. Näiden kanssa pitäisi olla iso tukka ja lyhyt helma, Vintage-Carrie tyyliin. T.nimim. sinkkuelämien uusintoja tänäänkin katsellut.


 Muutaman muunkin korun näpersin. Memory wireen makeanvedenhelmiä ja lasisydän. En kyllä yhtään tiedä pitäisikö noiden helmien väliin laittaa jotain kulumista estämään? Enkeliklipsu on tehty äidille joka oli ihastellut vastaavia jossain markkinoilla.

2 kommenttia:

  1. Ihania korviksia, varsinkin noi ylimmät! vedenvärisen kesähameen seurana noi ois kanssa aika kivat. Mä laitan aina helmien väliin jonkun pienenpienen helmen, lasisen tai hopeisen. Ei varmaan auta kulumiseen, mutta miellyttää jotenkin mun silmää kun ne helmet ei oo ihan yhdessä.

    VastaaPoista
  2. Joo selvästi pitäis. Mä luulen et teen kohta toisen ja siihen kyllä laitan. Hopeanvärisiä palloja on, mutta mitään pieniä lasisia ei taida olla...?

    VastaaPoista