sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Mitä saa aikaan neljästä kilosta piparitaikinaa...?

 Mimmin kummitäti ei koskaan törmää pölöimpiäkään ideoita. Viime vuonna teimme kodittomien ensisuojan parin perustalon lisäksi. Tänä vuonna karkkeja oli vähän naftimmin, joten korvasimme puutteen runsaalla sokerikuorrutteella monessa värissä. Hillittyä ja tyylikästä - no thanks this time!
 Mimmin koristelusuosikkeja olivat vaahtosienet, pikkuveli keskittyi syömään taikinaa.
 Koristelu oli muuten hurjan helppoa 3ml ja 5ml ruiskuilla! Niillä sai hurjan paljon tarkempaa jälkeä kuin pakastepussiin tehdyllä reiällä tai kaupan kuorrutepötkylällä. Muutama vuosi täytyy kyllä vielä treenata ennen kuin saa kauniisti kirjoitettua.
 Pikkuveli teki monen monta siiliä, isosisko tykkäsi jalkamuotista.
Öky-talo leikkimökkeineen on saanut pihalle vieraaksi (hieman palaneen) Heikki-hirven. Lähiökerrostalojen ikkunat on koristeltu sesongin mukaan! Sieniä ei kyllä taida tähän vuodenaikaan juuri kasvaa... Teimme siis omakotitalon, leikkimökin, kolme kerrostaloa, matalamman talon (kauppakeskus jossa ainakin lääkäriasema ja ale-pub), ja ison kasan eläimiä.

1 kommentti:

  1. :D aivan mahtavaa. teillon ollut kyllä hommaa..
    meidän poika fiilisteli myös sylissä piparkakkumäärää ja sanoi että tehdään mekin.. :D taitaa jäädä tekemättä kuitenkin..

    VastaaPoista