keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tyylilyylien kevätmekot

Mimmi on innostunut barbeista. Hurahtaminen tapahtui joskus syksyllä n.4,5 vuotiaana. Mummilassa on mieletön kasa barbeja ja vaatteita, koska siellä on kaikki mun vanhat. Muutama on sentään kertynyt tänne omaankin kotiin. Vaatteita vain on nihkeästi. Uusien vaatteiden hinnat ovat psykedeeliset (hei haloo, yli kymppi jostain minimekosta?!), joten ei kuin etsimään kaavoja. Etsiskelyn tuloksena löysin yhden yläosan...

Ylläoleva mekko on siitä ainokaisesta yläosasta kehitetty. Tein toppiosan kaksinkertaisena, koska saumojen huolittelu tuntui ylivoimaiselta miniatyyrikoossa enkä jaksanut silittää tukikangasta. Hame on flanellia. Takana on tarrakiinnitys, jotta mekko on helppo pukea.
Tässä sama toppiosa irtonaisena. Taakse laitoin tähdenmallisen KAM-nepparin, mutta se tuntuu olevan käytössä hankalampi kuin tarra. Lisäksi tämän leidin tissit näyttäisivät olevan eri korkeudella, mutta hei, tervetuloa tosielämään... Hame on irtonainen, tuurilla piirretty ja hyvä tuli. Vähän söi hermoja ommella miniminipieniä käänteitä ja pujotella kumpparia.

Jonkun hihallisen paidan kaava olisi kiva, mutta millä ihmeellä niin pieniin hihoihin saa kädensuut ommeltua? Olis vinkkivihkonen tarpeen!
Tässä vielä keväiset leidit matkalla kahvikutsuille... 

2 kommenttia:

  1. Näitä pitäs tehdä meidänkin barbeille, kaupan vaatteiden laatukin on aika psykedeelinen. Vuotta ei ole tainnut yksikään kolttu käytössä kestää. Pitkähihasissa on kaiketi tehty hihansuukäänne ensin ja sitten vasta hihasauma, tuskin muuten onnistuu? Nuo mekkoset ovat varmaan tytön mieleen!

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoja mekkoja olet väkertänyt!

    VastaaPoista