perjantai 3. kesäkuuta 2011

Välipaloja 2!

Työt ovat ikävästi taas haitanneet vapaa-aikaa, mutta laitan muutaman jutun tänne kuitenkin. Sunnuntaina pitäisi olla ompelupäivä höpöttelyn ja kahvittelun merkeissä. Ihan jo henkilökohtaisen feng shuin takia syytä olisikin saada ompeluaikaa!
 Maailman simppeleimmät leikkiruokaporkkanat siksak-nauhasta ja pallopuuvillasta. Ihana emalikattila Salon Fidasta eurolla.

 Solmukoru puuhelmistä.
 Tuunattu meandi-mekko. Tykkään matskusta (=joustofrotee), helmassa hengailevasta geishasta ja ehkä jopa väristä, mutta alkuperäinen malli oli hiukan liian "antava" mun makuun. Tissit pöydällä -efektin takia koko mekko meinasi jäädä käyttämättä. Palanen harmaata resoria antaa uuden mahdollisuuden. Viidenkympin mekolle en olisi näin edes raaskinut tehdä, mutta edukas kirppislöytö ei harmita vaikka jäisikin kaapin perälle.
Tuunausmeiningillä edelleen: yksi mun lempi T-paidoista oli jo niin risainen ja karmea, ettei sen kanssa kehdannut liikkua kodin ulkopuolella. Kuva oli kuitenkin reiätön, joten ompelin sen suoralla ompeleella peruspaidan selkämykseen. Rock on! 

2 kommenttia:

  1. Herttaiset porkkanat ja ihana pata! Ja kiva tuunaus tunikasta. -unisukka/ Unelia-

    VastaaPoista