torstai 7. kesäkuuta 2012

Keväisiä muistamisia

 Käsittämätöntä, mutta minun pieni suuri pupuni jätti taakseen kerholaisen elämän ja siirtyy syksyllä eskariin. Kolme vuotta mukana kulkeneita kerhotätejä muistimme tällä kertaa tällaisilla mimmin suunnittelemilla käsipyyhkeillä. Mimmi piirsi mallin, minä tein seulan, ja prinsessoja valmistui hurauksessa muutama ja vielä tiskirättejä kaupan päälle.
 Etsin käsipyyhkeitä ensin mm. Salon Fidalta, josta alkaa tulla kestoinhokkini. Kuluneista ja tahraisista pyykeistä pyydettiin 1,5€/kpl (!!!). Kilsan päässä Citymarketissa pyyhkeitä myydään 3kpl neljällä erkillä. Suosi siinä sitten kierrätystä! Pitäisi tehdä täsmäisku johonkin huutokauppaan kesällä ja huutaa laatikollinen vastaisen varalle.
 Kivoja näistä tuli, toivottavasti täditkin tykkäsivät.
 Viime viikonloppuna juhlittiin kahden nuoren ja kauniin kanssa. Ensin lauantaina ylppäreissä huippukaunista siskontyttöäni... "Elämään tarvitaan siivet ja juuret. Olit ja unelmat, pienet ja suuret..."
... ja sunnuntaina traktorimiehen kummitädin valmistujaisia. Kiva idea korttiin löytyi Pinterestistä. Neljävuotiaan pienet, pulleat kädet.

p.s. Reptilelle KIITOS - fotoja sitten syksymmällä...

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo prinessa! Malttaako noita nyt ollenkaan käyttää. Pitääpä pistää korvan taakse tuo käsikortti-idea.

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä vaan, hyvä jos ovat mieluisat. Yritin jo aiemmin kommentoida tätä postausta mutta jostain syystä bloggeri ei antanut tehdä sitä.

    VastaaPoista