perjantai 12. lokakuuta 2012

Lahjoja Nyytille

Kiitos, ihanat, onnitteluista!

Nyytti on edelleen ihana, mulla tukka pystyssä, ja itse asiassa hämmästytän itseni joka päivä saamalla itseni ja kaikki kolme ipanaa puhtaina ja ruokittuina ajoissa yhtään minnekään. Se joka väitti, että kolme menee siinä missä kaksikin, juksasi mua 6-0.

Koska mä itse en ole tehnyt mitään käsitöiden saralla sattuneista syistä, niin ajattelin esitellä ihania käsintehtyjä lahjoja mitä ollaan, tai siis Nyytti on, saanut.
 Mummi neuloi ihanan pehmeän myssyn (täydellisesti samaa sävyä tuon minikokoisen Cupcaken merinovillahaalarin kanssa).
 Nyyttiä vastaanottamassa ollut kätilö Paula antoi nämä pienet, söpöt tossut.
 Jaanamaan hurjan taitava ja kaikinpuolin ihana Jaana teki tämän takin. Langan nimeä en muista, mutta en ole ikinä törmännyt yhtä pehmeään. Junasukat taisivat valmistua matkalla pohjoiseen, ja ne ovat malliltaan aivan huiput. Jalassa nytkin!
Nämä huippuhienot ulkotöppöset teki yksi varsinainen arjen taituri Sari, joka tosiaan saa elämän kolmen lapsen kanssa kuulostamaan ihan mahdolliselta... Aion kysellä lisää... Tossuissa on fleecevuori, ja ulkopinta on tuollaista kosteudenpitävää kangasta, eli näillä pärjää varmasti talvellakin.

p.s. Kaikkia näitä neljää taituria yhdistää muuten sama ammatti!

3 kommenttia:

  1. Nyytti saanut todella kauniita lahjoja, ihanan hillityn värisiä. Mulla oli kyllä alkuun sellainen olo, että kolme menee siinä missä kaksikin, mutta mutta, nyt en ehkä ihan allekirjoittaisi. Sitten kun taas on vähän rauhallisempi vaihe meneillään tuolla esikoisella niin muutan mielipidettäni taas. ;) Ihania vauvan nuuhkuttelu hetkiä, meillä ne rauhalliset hetket on aika harvassa, tuolla vauvalla on jo niin kova kiire konttaileen joka nurkkaan. Äkkiä se aika menee.

    VastaaPoista
  2. Hauska postaus, kyllä meidän ammattiryhmä taitaa koostua käsityöläisistä monella tapaa :)

    VastaaPoista
  3. Hassu juttu, en ole tavannut montaakaan ei-niin-ihanaa kätilöihmistä. Valiojoukkoa ilmiselvästi! Ihania lahjoja ovat kaikki nuo saamanne.

    VastaaPoista