tiistai 23. lokakuuta 2012

Töttöröö

 Terveisiä vaan täältä Töttöröö -maasta! Täällä nukutaan hyyyyyvin vähän, ja jälki ja järjenkäyttö on sen mukaista. Muistan nimeni (ehkä?), mutta älkää vain kysykö mitään sen älykkäämpää...
 Täällä siis lähinnä hoidetaan vauvaa, tai no kaikenlaisia vauvoja autovauvoista näiden mimmien pieniin. Mä olen keskittynyt tuohon yhteen Nyyttiin.
 Täällä myös syödään. Kentsulla tässä on vähän tuhdimpi ateria, me muut täällä nautitaan lähinnä äitien tekemästä ruuasta, paitsi tämä pienin juhlistaa imetysviikkoa (ai niin, se olikin jo viime viikolla...) useaan otteeseen kellon ympäri.

Edellä mainituista syistä made-by-muut-osastolta:
Nämä söpöt pienet pöksyt voitin Ihmemaasta toukokuisessa arvonnassa! Juuri sopivat nyt, kiitos vielä Reptile!
Tämän ihanan setin Nyytti sai naapurilta a.k.a. ompeluseuralaiselta! Setti on ihana ja älyttömän kaunis ja kaikenlisäksi oman kylän villaa! Syysvauvalla ei voi olla liikaa villavaatteita!


4 kommenttia:

  1. Elämä on. Koita pärjäillä univelasta huolimatta! Olen itse vahvasti sitä mieltä, että ensimmäiseen kolmeen (tai kuuteen) kuukauteen ei kannata odottaa älyllistä elämää vauvan kanssa. Minulle on vielä mysteeri se, että miten se aiempi/aiemmat lapset hoidetaan sillä aikaa. Tsemppiä!!

    VastaaPoista
  2. Lohduttaako tieto, että olen aikanaan kirjoittanut oman etunimeni väärin. Nimessäni on kolme kirjainta... Tsemppiä, kyllä se elämä sieltä taas. Joskus :)

    VastaaPoista
  3. Voi mikä suloinen pieni jalka :) Kyllä se ajatus alkaa jossain vaiheessa taa juosta, tosin hetki siihen voi mennä :D

    VastaaPoista