perjantai 8. helmikuuta 2013

Kympin koukulta


 Mähän hykertelen edelleen viime toukokuisella virkkausaikaansaannoksellani, mutta ilmeisesti jotain pientä edistystä tapahtunut kun uskalsin kokeilla mainion eilen tein ohjeilla piparipannunalusta. Näitä tosiaan saa tällainen tumpelompikin koukkuaja tehtyä aika nopeasti, joten näitä on nyt syntynyt viemisiksi useampia. Joulupakettiin ehti ensimmäiset. 
 Kude on edelleen Someron langan oikein kaunista ontelokudetta. Sitä kävin hakemassa lisääkin kuluneella viikolla kun sattumalta siellä päin kyläilin. Heippa vaan sinne Perälään!
 Joulu on jo siivottu meiltäkin, vaikka kuva väittää muuta! Kuvan teekannu on muuten Arabian Kaarna. Oikein kaunis ja sympaattinen yksilö. Tästä on korkeampikin versio olemassa. Näidenkin hinnat ovat nouseet kirppareilla muutamassa vuodessa huimasti. Kyseinen yksilö on ihan kotikotoa saatu. Melkein muistin pyyhkiä pölyt... 

 Piparin lisäksi eilen tein -blogista löytyy ohjeet myös tähteen. Tämä ensimmäinen on varmaan taas sitä ei-mennyt-niin-kuin-Strömsössä -osastoa. Vimpula mikä vimpula. Yritän ehkä uudestaan. Ehkä en. 
 Ja koreista innostuin nyt vihdoin minäkin. Kivaa ja nopeaa! Vansin tennarit löytyivät eurolla kirpparilta, ja sympaattiset pöllö- ja siiliheijastimet ovat Nyytin kummitädin tekemät. 

6 kommenttia:

 1. Koukku on heilunut!

  Täällä myös samalla ohjeella tehty tähtiä ja piparkakkuja vaaleasta trikookuteesta.

  Ja kannu löytyy korkeampana versiona. On ihana! Ostin syksyllä Tampereelta kirppikseltä 20 eurolla ja on priima kunnossa. :)

  Tänään kolahti uusi Novita postiloodaan ja taas piteni tehtävien ihanuuksien lista. Seuraavan kerran kässäkahvitellaan 4.3 että silloin sinne. Jos vaikka muksutkin ois tervehtyneet jo siihen mennessä.

  -AniiL-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten musta tuntuu että sun tähdet on vähän vähemmän vimpuloita!

   Poista
 2. Mä en ole (vielä) kokeillut trikookuteen virkkausta, matolle olis kyllä jo katottuna paikka, kun vaan joku sen vielä virkkais. Pelkään ettei mun ranne kestä, kun on muutenkin rasitussärkyä siinä. Mulla on muuten pieni kutina että olemme törmänneet toisiimme synnärillä alkuvuodesta (bongasin sut vasta nyt alajaoston blogilistasta). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuvuonna tänä vuonna vai viime? Hmmm nyt jäi mietityttämään... Toivottavasti kohtaaminen oli lämminhenkinen :D

   Poista
  2. No itse asiassa melkeinpä tasan vuosi sitten, kun kuopus täytti viime viikolla vuoden. :D

   Poista
  3. Oi kuinka jännää! En nyt osaa yhdistää, mutta livenä ehkä osaisin paremmin. Toivottavasti viihdyit ja tervetuloa uudelleen :D

   Poista