tiistai 26. helmikuuta 2013

Vauvajuttuja


Omalle Nyytti-murulle askartelin tällaisen hypistelyrätin Metsolan traktorijoustiksesta ja nauhanpätkistä. Toisella puolella on ihanan pehmeä Ikasyrin mangonkeltainen sydänvelour. 

Toinen rätti meni työpaikan vauvakerhon seitsemännelle ihanalle, joka pitkän odotuksen jälkeen syntyi viime viikolla. Tässä on Murun pupuneulosta ja myös sydänvelouria. Kaveriksi rättiin kääräistiin kisuhelistin, josta ei tullut epähuomiossa napatuksi kuvaa. 


 Tuttiketjuja askartelin jossain välissä muutaman. Kävi kuitenkin niin, ettei tämä kolmaskaan huoli tuttia... 
Jos jollain livetutulla on tarvetta, niin huikatkaa! 
 Nyytin ovat myös nämä Myllymuksujen merinoribistä tehdyt villahousut. Ylimmissä haaraosa kolminkertaisena ja lahkeet yksinkertaisena. Yksinkertainen kuitenkin reikiintyy liian helposti, joten nuo alemmat on tehty kauttaaltaan kaksinkertaisena. Alempia on käytetty jo tosi paljon, hyvä malli selvästi! Ribbi venyy mukavasti eli käyttöikä on tosi pitkä kunhan lahkeisiin laittaa tarpeeksi mittaa. Saa aluksi kääntää reilusti. Salamalla otetusta kuvasta saa mallista paremmin selvää, väri on tuollainen suklaanruskea, oikein kaunis. 
 Eilen kaivoin vielä loput tussukankaan jämät ja surautin pusseiksi kun pyydettiin. Muuten onkin ollut hiljaisempaa käsityörintamalla. Nuorimmainen on parhaillaan nuhanenä, eli eipä varmaan paljon tule tehtyäkään. Remppa alkaa olla hienossa vaiheessa, kun ylhäällä jo paklataan seiniä! Tapetit on tilattu ja tulivatkin jo. Ensin pitäisi saada vaan ne pohjatyöt ja pohjamaalaus tehtyä. Puuttuuhan toki vielä mm. lattia (laudat kuivurissa) ja portaat (tilattu), mutta tuollaiset pikkuseikat eivät tietenkään hidasta haaveilemasta miltä siellä ylhäällä sitten tulee näyttämään! 

4 kommenttia:

 1. No minä voin kertoa että hieno oli helistinkin in real life. Suunnittelin itsekin hypistelyriepua seitsemännelle mutta onneksi en sitten toteuttanut. Tuo murun kuosi on hurmaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se peitto oli kuvissa ihan mieletön! Toivottavasti pääsen ihastelemaan sitä ensi viikolla kerhon kokoontuessa.

   Poista
 2. Kiitos molemmilla :) Ihan parhaita lahjoja tämä seitsemäs sai - ihanaa kun ihmiset viitsii nähdä vaivaa ja saa noin ihanaa aikaan...

  VastaaPoista