keskiviikko 21. elokuuta 2013

Jumppis!

  Onnistumisen iloa! Ei mennyt kaikki taaskaan niinkuin Strömsössä, mut nyt ei haittaa! 
Kaavana oli 74cm haalari Ottobresta, jota venytin muutaman sentin joka suuntaan ihan tuurilla. Lopputulos vastaa 86/92cm joka on oikein hyvä tulevaa syksyä ja talvea ajatellen. Olis ollut fiksua piirtää kaavat, että sais tehtyä toisenkin... 

Hupun kanssa oli vähän hankaluuksia kun vetoketju ei ollutkaan keskellä... Luovaa ongelmanratkaisua ja siitäkin selvittiin, vaikka ompeluseuralla oli korvissa pitelemistä. Huppuun vuoriksi laitoin ihanaa kettukarkkia. 
 Hymyilevä haalarimies <3 

9 kommenttia:

 1. Vautsi mikä haalari! Reipas ja syksyinen. Meillä siirytään hiljalleen vaatekokoon 70 ja mun pitäisi tehdä syksyksi haalari ehkä koossa 74, kangaskin on jo katsottuna mutta kun ei synny niin ei synny. Höh.

  VastaaPoista
 2. Ihana haalari! Hyvin venytelty, mä en oikein uskalla soveltaa koskaan noiden kaavojen kanssa, pitäs varmaan ommella hiukkasen enemmän kuin kaks kertaa vuodessa vaatteita niin alkais sekin luonnistumaan :)

  VastaaPoista
 3. Hieno! Mä kans haaveilen et löytyis aikaa väsätä pienille jumppikset...

  VastaaPoista
 4. Ihana haalari & ihana pikkumies :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuoseja olet löytänyt! Selailin enemmäkin näitä luomuksiasi, ja suunnilleen kaikki kankaat ovat sellaisia mitä voisin itsekin käyttää.

  Ihailtavaa tuotteliaisuutta myös. Tarvitaanko teillä ollenkaan ostovaatteita? :)

  t. Maria + pojat + tyttövauveli

  VastaaPoista
 6. "Tarvita" on varmaan vähän väärä termi, mutta kyllä meillä ostovaatteitakin on. Lähinnä kirpparilta kylläkin!

  VastaaPoista