lauantai 6. elokuuta 2011

Betonikaloja

Talvella jo lainasin kirjastosta pari aika mainiota opusta betonitöistä, tämän ja tamän. Lomalla sitten vihdoin oli aikaa kokeilla. Kaikki ei tosiaankaan mennyt niin kuin Strömsössä, mutta tässä nämä onnistuneet tuotokset. Raparperinlehdestä varsinkin tuli tosi kaunis, mutta tohkeissani en muistanut laittaa kanaverkkoa tai muutakaan tukea, joten saapa nähdä miten tuo kestää.
 
 Tämä kulho syntyi vanhassa paistinpannussa ja keskustan hauska kuvio tuli pakastetun marenkikakun pakkauksesta. On muuten huippuihanaa ja gluteiinitonta - olisi hyvä vierasvara jos vaan säilyisi pakkasessa... Pikkukalat on tehty Ikean jääpalamuotilla.

 Alumiininen kakkuvuoka meni tuhannen päreiksi ja vähän otti kakkukin osumaa hyvästä öljyämisestä huolimatta.
Lopuksi vielä synttärilahjaksi tehty mekko kaksivuotiaalle neidille. Koko n.92-98cm. Kangas ihana, ihana Liandlon punahilkka ja kantit ihan vaan trikoosta. Toivottavasti oli mieluinen! 

Huomenna on viimeinen lomapäivä, huokaus sentään! Lomaltapaluuahdistus on melkoinen. Taidan tarvita navigaattorin että löydän pääkallopaikalle... Onneksi on pehmeä lasku: yhden työpäivän jälkeen kolme vapaata ennen pidempää putkea. On vuorotyössä sentään puolensa.

3 kommenttia: