torstai 18. elokuuta 2011

Tiskirättitalkoot!

 Jatkan näissä keski-ikäisissä tunnelmissa. 19 tiskirättiä olkaatten hyvät! Ajattelin ääneen, että pitäisipä tilata uusia tiskirättejä (vaikka Kiertin huippuihania). Tähän naapuri tokaisi, että mikset tee itse. No niinpä! Saumuroin pari kokeilulättyä kaksinkertaisesta oranssista ja keltaisesta bambujoustiksesta ja painoin niihin kuvat. Värit Emo-tuotannolta, ja nyt parin pesun jälkeen ei voi kuin ihailla miten hyvin (=täydellisesti) värit kestävät kuumiakin lämpötiloja. Samalla tuli testattua uusia kuva-aihioita.


 Nämä punaiset saumuroin vanhan kylpytakin hihoista. Imevät kuin sienet! Montakohan kertaa sekin takki on mahdettu pestä, jos oletetaan sen olevan jostain seitkytluvulta?
 Näitä maatuvia tiskirättejä on vieläkin muutama jäljellä jouluisista askarteluista, joten niitä käytän aina kun painan kangasväreillä.Lauantaina olis taas laatuaikaa tarjolla äitikerhon, kahvikupin ja saumurin kanssa. Loving it!

p.s. Ne Arpajaiset, vieläkin! 

4 kommenttia:

 1. Vau! Keski-ikäinen täällä hei. Ihan selkeesti minäkin, kun niin tykästyin tiskirätteihin! =) Ja kiitos värivinkistä ja linkistä.

  VastaaPoista
 2. Ihania tiskirättejä, minäkin haluan tuollaisia;)))

  VastaaPoista
 3. mäkin haluan tuollaisen hammpujoustis tai bambujoustis tiskirätin..

  VastaaPoista
 4. Voi kun upeita tiskirättejä!
  tykästyin eritoten pikki prinssiin!

  VastaaPoista