torstai 15. syyskuuta 2011

Kerhovaatetta

 Tällaisia peruskerhovaatteita on valmistunut isot kasat viime aikoina. Varsinkin tuo pikkuveli kasvaa pituutta ihan silmissä. Tässä ensin setti mimmille. Ihana pikkusydäntrikoo Tiritomista. Tilasin kolmessa värissä. Keltainen oli vähän pliisu yksinään, mutta ruskean kanssa ihan reipas.

 Metsolan traktorijoustiksesta Saimit. (Ottobre 1/09) Onhan nää aika rivoloogisen kirjavat jopa mun makuun, tai ehkä nää menis jos olisi enemmän yksivärisiä yläosia? Vaan kuka niitä tekis...?
 Perushame bambujoustiksesta. Ihanan raikkaita yhdistelmiä ollut muuten tänä syksynä monella valmistajalla, joissa on yhdistelty just oranssia, lämpimän keltaista ja raikasta vihreää.
 Limet bambit eivät myöskään oikein sytyttäneet, vaikka kuvio sinänsä onkin kiva. Valkoisen T-paidan ja legginsien kanssa mimmi on tätä (kerran) käyttänyt.
 Facebookin kangashamstereista ostin tätä leijonatrikoota. Ihana kuosi, ja harmitti kun en älynnyt ajoissa tilata. Vaikka huhu kertoo, että tätä olisi nykyään velourina?
 Paidan takapuolella siis leijonien perberit. Hihojen yksivärinen ruskea ei todellisuudessa ole ihan yhtä erivärisen ruskeaa kuin leijonien pohja. Syksy tulee ja valo vähenee ja sitä myöden kuvat huononee...
Leijonasta sai vielä pipon, tässäkin etupuolella leijonat oikeinpäin. Traktorimiehestä oli mahtavaa kun leijonat näyttävät pyllyä! Mieletön huumorintaju... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti