torstai 15. syyskuuta 2011

Kiksit

 Tiedättekö ne kiksit jotka saa siitä kun lapsilla on itse tehdyt vaatteet päällä?
 Tämä ihanan pehmeä raitavelour on Fabriinasta. Mimmillä oli vähän vastaava mekko viime talvena ihan Lindexiltä, mutta siinä oli inhottavan kireät hihansuut. Kokonsa puolesta se menisi vieläkin. Kaava on Tilda-trikoomekko Ottobresta (6/07). Samalla kaavalla tein joskus mm. tämän yöpaidaksi päätyneen mekon. Velourista ei tullut lainkaan samanlaista yöpaitavaikutelmaa.
 Jämistä mitäs muuta kuin pipoja.
 Kaavojen testailua. Ihan minikokoisena ehkä söpö?
 Talvihaalareille kavereita.

 Legginsejä tarvitaan aina. Mä en käsitä minne ne katoavat? Aina niitä surauttelee, ja koskaan niitä ei ole...

Loppuun vielä tällainen ei-mennyt-niin-kuin-Strömsössä (ei vieläkään tunnu vanhalta tää sanonta!) paita. Näitä aluspaitoja pitäisi urakoida että saa liivimekot käyttöön talvellakin. Kaava oli älyttömän leveä ja lyhyt, ja hihat ihan surkean lyhyet. Mutta potentiaalia tässäkin kaavassa!

5 kommenttia:

 1. Tiedetään, tiedetään!

  Ja toi legginsjuttukin, tosiaan...parit pitäisi täälläkin surautella.

  Ihanat mallit ja ompelukset sulla!

  VastaaPoista
 2. Juu, tiedetään, mutta aina se on sama ilahdus! Mä en kans tajua, minne meidän PIPOT häviää, ompelin niitä kasan edellisviikolla ja nyt on jo puolet tiesmissä. Tarvii vissiin ommella lisää :D

  VastaaPoista
 3. Täälläkin ollaan tyytyväisiä kun voi pukea pojalle myös omatekemiä vaatteita päälle. :)

  Kivan positiivisesti ajateltu tuon viimeisimmän paidan kaavasta. Kyllähän sinä potentiaalia on kun piirtää kokonaan uusiksi :) Ainakin kuulosti siltä, että vähän sieltä ja täältä pitää muokata..

  VastaaPoista
 4. Moi! Nyt "aamutuimaan" tänne koneelleni jo eksyin ja löysin muutaman minulle uuden kivan blogin, sinun omasi yksi näistä! Jään lukijaksi tänne, painotyöt tuolla aiemmin aivan ihania, muut ompelukset myös! t. Hanna pompannappi-blogista :)

  VastaaPoista