perjantai 21. lokakuuta 2011

Mummojuhlia ja yksivuotias Pirkko

 Tänään on jo vuosi kun aloitin tämän blogin! Oikeastaan vähän hämmästyttää kuinka paljon väkeä täällä oikein käy, ja kuinka paljon kuulen kommentteja "luin sun blogista". Kiitos tästä!

Oli tapahtumarikas viime viikonloppu. Kävin katsomassa Ismo Leikolan stand-uppia (ihan loistavaa viihdettä!) ja tapasin ihania, vanhoja ystäviä pitkästä aikaa isommalla porukalla. Lisäksi alter egoni Pirkko vietti ystäviensä Hilman, Josefiinan ja Minttutalon emännän kanssa mummojuhlia. Paikalla oli myös tätien henkilökohtainen ensivaste. Voi pojat että oli muuten juhlat! Julkaisukelpoista materiaalia ei puhelimesta kovin paljon löytynyt, mutta tässä pari maistiaista.
 Kettukarkkeja ja torttua pisteltiin poskiin. Napsut otettiin lääkelaseista ja pienet lenkit tehtiin tottakai rollaattorien ja pyörätuolin voimin. Soittolistalta löytyi mm. Einiä, Korsuorkesteria ja todellinen hitti, nimittäin Mutkattomien Jätkän Humppa!  
 
 Tämä mummo jorasin näin tyylikkäissä vermeissä. Kengät ja villasukat vilahtivat jo tuolla ylempänä. Jos hauskaa juhlaideaa kaipaa, niin tästä syksyn ykköskekkerit!
 Tuliaisiksi vein toisen näistä, eli pallotyynyn. Kaavana taas lasten legotynnyrin kansi, ja kankaat mitä lie, mistä lie. Näitä on aika kiva tehdä!

1 kommentti: