perjantai 14. lokakuuta 2011

Vauvaonnea

 Kävin tänään nuuskuttamassa hyvän ystävän pienen pientä vauvaa. Ihanahan hän oli niinkuin odottaa saattaa, huippugeenit you know. Mietin pitkään mitä pienelle tekisin. Jotain ihan omaa just hänelle, ja päädyin tilkkupeittoon. Ensimmäistä kertaa kokeilin tehdä joustavista kankaista ja ihmeen hyvin se sujuikin. Peitto ei ole täydellinen, mutta hei täydellisiä peittoja saa kaupasta!
 Ei se nyt ihan näin kierokaan ole kuin kuvassa :D. Sekalaisia trikoo, velour ja joustistilkkuja, ja taustana pehmeä velour. Täytyy myöntää että tiesin tulokkaan sukupuolen jo ennakkoon, ja siksi laitoin vähän ronskimmalla kädellä vaaleanpunaista.

 Toisen, vähän jo isomman pienen, tapasin myös pitkän odotuksen jälkeen kun kaukaiset vieraat saapuivat kotikonnuille. Tälle rokkitukkaiselle mimmille surauttelin muutaman pipon ja parit pöksyt. Kuvan ottamisesta on jo tovi, lehdet ovat nimittäin viime päivien tuulissa aika tehokkaasti siirtyneet nurtsin peitteeksi. Haravointi on tooooodella yliarvostettua puuhaa!
Näitä sydänkankaita tilasin joskus Tiritomilta kolmessa värissä, ja ruskea on kyllä tylsästi haalistunut. Keltainen on mimmin paidassa pysynyt hyvänä joten uskalsin siitä tehdä lahjahousut. Tylsää kyllä, voisi olettaa että tämän hintaluokan kankaissa pysyisi värit.

Huomasin tuossa, että muutama fellow-blogisti bloggaa iPhonella. Yritin samaa, mutta en onnistunut. Missä lienee vika? Oletettavasti käyttäjässä... Päivittyisi blogi useammin jos sen voisi tehdä on-the-road.

P.s. Kiva huomata uusia lukijoita, tervetuloa! 

1 kommentti:

  1. Ihana peitto. Juuri olen itse leikkelemässä tilkkuja samantyyliseen peittoon. :)

    VastaaPoista