tiistai 27. joulukuuta 2011

Joulukukkasia

 Tämän vuoden "joulukukkasten" asemaa ajoivat nämä saippuat, ja vähän näiden kaveritkin. Reilu neljäkymmentä palaa on löytänyt tiensä uusiin koteihin. Oliskin aika tehdä uutta (uusia) satsia (satseja)!
 Pakkaamiseen olin suunnitellut silkkipaperia, mutta koska sitä ei ollut, eikä täälläpäin ole kauppaa josta sitä olisi saanut, piti turvautua Turun Sanomiin. Vähän kuvioleikkuria ja leimasimia kimppaan, ja tämän näköiset pakkaukset sain aikaan. Leimasimet ovat Tampereen Käsityömessuilta ja ne ovat tämän hetkiset suosikkini. Yritin värikoodittaa, mutta ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä, tietenkään, mutta suurinpiirtein järjestyksessä edes.
 Kahvisaippua näyttää ja tuoksuu hyvältä. Ja mikä parasta, se tosiaan poistaa hajuja käsistä - hyvää keittiössä siis.
 Maustesaippuakin tuoksuu hyvältä, mutta ulkonäkö on vähän vähemmän esteettisesti onnistunut.
 Oliiviöljy saippuaa oli kahta erilaista, sitä perussettiä ja lisäksi sitä paranneltua johon tuli risiiniöljyä parantamaan vaahtoavuutta.
 Mantelisaippua tuoksuu tosi hyvältä.
Kaurasaippua näyttää kauniilta runsaan kookosrasvan ansiosta ilmeisesti, väri on kauniin vaalea. 

Täällä elellään vähän jännittäviä aikoja sähkönjakelun suhteen. Eilen olivat sähköt yhtäjaksoisesti 18h poikki, tänään illalla reippaan tunnin katkos. Tuuli tuivertaa ja ulvoo nurkissa siihen malliin etten pitäisi tätä tämänhetkistä olotilaa välttämättä pysyvänä. Meillä ei kuitenkaan mitään hätää - talo pellolla eikä ole puita kaatunut niskaan. Puuhellalla saa ruokaa ja pannukahvia naapureillekin, ja takka lämmittää. Lämpimiä välipäiviä myös sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti