keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Viljon mansikkaherkku, ihana yllätys & poikasen pöksyt

 Bloggerin kävijälaskuri vähän pomppasi meidän piparitalkoiden johdosta :D

Viljo-vauva vanhempineen kävi kylässä ja heille tarjosin tällaista herkkua. Pohjalla Digestive-keksejä murustettuna, seuraavassa kerroksessa mansikoita ja niiden päällä Valion vanilja-rahkaa ja kermavaahtoa sekoitettuna. Kerrataan koko satsi. Näytti hyvältä ja maistui vielä paremmalta. Viljolle ei tätä kyllä tarjoiltu. Herra 5kk tyytyi omaan einekseen - luumumössöön.
 Tänään sain ompeluystävältä ihanan yllätyksen. Facebookin käsityöhaasteena tehdyn imetysnuken. Ihanainen tummakutrinen äiti pienen nyyttinsä kera! Kuvat Instagramilla puhelimella napattuja. Lisäksi ystävä oli tehtaillut joululimppua (oli hyvää, puolet meni jo). Samme myös kuhafileitä ja Sonja-murusen kuvan. Että hyvää joulua vaan meille! Kiitos Marjo!

 Joululahjojen surauttelun lomassa tein traktorimiehelle parit housut taas laatikkoa täydentämään. Huippumakea sydänautovelour Ikasyristä ja kaava oma kokeilu. Laitoin vyötärölle nyt leveän kumpparin resorin sisään.
Toiset vielä samalla kaavalla. Kivasti sopii pukin pikku apulaisille jouluna, sisko kun laittaa päälleen tämän jouluisen sydänmekon. Viime vuonna sisko tosin ei suostunut tulemaan pöydän alta pois kun pukki oli paikalla, vaan pikkuveli joutui yksin jakamaan lahjat. Saas nähdä kuin käy tänä vuonna.

2 kommenttia:

  1. Njam! Täälläpäin tuota ensimmäistä kerrosherkkua kutsutaan pappilan hätävaraksi! :) imetysnuket ovat kyl melkoisen kivoja!

    VastaaPoista
  2. Oioi, kylläpä maistuis tuo herkku :P Tuo kumppari resorin sisällä on meillä ollu kyllä toimiva ratkaisu.

    VastaaPoista