tiistai 20. joulukuuta 2011

Psykedeeliset piparitalkoot

 Mimmin kummitäti kävi vähän piparitalkoissa... Viime vuonna tuhosimme 4kg piparitaikinaa kun teimme lähiön. Sen tarinan voi lukea täältä. Tänä vuonna mielessä kävi ensin eläintarhateema yhteisen Korkeasaari-reissun jäljiltä, mutta koska Ruisrockissa oli vielä hauskempaa kaikki kolme päivää putkeen teimme tällä kertaa festarit. Tervetuloa humppafestareille!

Kuvat on mitä on, vähänkö on mun taidoillani ja peruscanonilla haastavaa saada tästä sekametelistä minkäänlaisia fotoja. Kivaa oli ja lähes koko päivä siinä menikin. Välissä tosin piipahdimme yhden pienen ihmisen nimiäisjuhlissa.
 Pikkulavalla esiintyvät ne aloittelevat bändit. Pikkulavan vieressä toinen bajamaja ja paikalla tietenkin myös keikkabussi. Pokella on sämpylät kainaloissa kuten kuuluukin.
 Portilla hengailee vähän sekalaista sakkia, toinen portsari on selkä kuvaan päin...
 Etualalla pari myyntikojua, toisesta saa intialaista sapuskaa ja toisessa myydään hassuja sieniä. Stagella keltaisissa pillifarkuissaan Lenny Kravitz! Tästä suunnasta näkyy tuo punasilmäinen portsarikin. Päälavan alla on pari telttaa.
 Vähän lisää pipareita... Kaupan taikinan aiheuttaman kehno-perheenäiti-fiiliksen voi aina kompensoida järjettömällä määrällä mässyä joita liimailla piparien paitoksi.
Kolme kiloa taikinaa ja pari pakettia tomusokeria myöhemmin koko keittiö oli piparien peitossa.
 
Lasten koristelemista pipareista tuli muuten huipputyylikkäitä verrattuna meidän so-called-aikuisten pepperkaakkoihin.  
Rentojen rastafarien idea Norsikselta. Hyvä föögi - parempi mieli.

6 kommenttia:

 1. Ei hyvää päivää, miten mahtava "piparitalo"!!! Ja mulla on viime vuonne mennyt ohi tuo lähiö, sekin on loistava. Minä en tänä vuonne tehnyt kuin huussin joka meni lahjaksi ja (kaupan) piparitalon kun lapset halus koristella. Mäkin haluan tällaisiin piparitalkoisiin mukaan!

  VastaaPoista
 2. Huikeita! Talkoohengessä on voimaa!

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka repesin! :D Mieletön! :D

  VastaaPoista
 4. Muchos gracias kivoista kommenteista! Ens vuonna uudestaan :D

  VastaaPoista
 5. Pääsin vasta lueskelemaan blogilistaani läpi ja hihittelen täällä ihan maha kipeänä. Taitaa se tosin kipeytyä teilläkin kun tota festaria tuhoatte :D Kivaa joulunjälkeistä aikaa teille!

  VastaaPoista